Zomerkamp 2019-01-05T12:40:30+00:00

Zomerkamp

Het zomerkamp in en rondom Lunas komt er weer aan! Dit jaar wordt het de 18e editie!

Het zomerkamp is vrij toegankelijk voor mensen met een karate achtergrond en ook mensen zonder karate achtergrond. Iedereen is welkom!

Omdat we met onze karateclub al jaren naar dezelfde plaats gaan, hebben we een kleine, gezellige camping in de buurt van Le Bousquet-d’Orb kunnen regelen die vrijwel geheel tot onze beschikking staat.

Natuurlijk zal er ook karate-do getraind worden. Deze trainingen vinden plaats op  maandag 6 augustus, dinsdag 7 augustus, woensdag 8 augustus 2019. We kunnen van 1 augustus tot 14 augustus op de camping terecht, dus het is mogelijk eerder aan te komen en/of later te vertrekken.

Er is een riviertje in de buurt waar je lekker kunt zwemmen en we hebben een barbeque ter afsluiting. De kosten voor deelname aan het kamp zijn 55,- euro. Als deelnemer kun je gebruik maken van de camping en je kunt meedoen aan alle trainingen gedurende de week. Let er wel op dat het eten en drinken niet bij de prijs is inbegrepen!

Het vervoer van Nederland naar Zuid-Frankrijk wordt geregeld als de inschrijvingen binnen zijn. Dan weten we hoeveel auto’s er beschikbaar zijn en hoe we de indeling het beste kunnen maken. Voor een hele week Lunas, inclusief heen- en terugreizen, trainingen, camping en eten, heb je naar schatting  €300,- nodig.

In het kort:
Wat: Zomerstage Lunas
Waar: In en rondom Lunas, Zuid-Frankrijk
Wanneer: camping beschikbaar van 2 augustus tot 13 augustus, training op 6,7,8 augustus 2019
Deelnemers kosten: €55,-

Schatting totaal  €300,-

Wil je deelnemen aan de stage? Stuur dan  een e-mail met vermelding van naam, adres en telefoonnummer naar info@sefi.nl

Zie hier een video en foto’s van een voorgaand zomerkamp in Lunas: